Меню

понеділок, 22 грудня 2014 р.

First and Second hand. December#1

В моїй шафі вхід в Нарнію вже надійно замаскований попередніми нарядами з first & second hand. Холодні пружинки так і б'ють думками про теплий одяг. А льодяні руки, сині губи і червоний ніс -- сильний мотиватор. Тому в цього місяця в нас будуть пальта. 
Вход в Нарнию в моем шкафу уже надежно замаскирован предыдущими нарядами с first & second hand.Холодные пружинки так и бьют мыслями о теплой одежде. А ледяные руки, синие губы и красный нос - - сильный мотиватор. Поэтому в этом месяце у нас будут пальта.

First hand. Пряме кашемірове пальто зі стійкою та кишенями на талії. Зимове, на ватіні та з атласною по-королівськи бордовою підкладкою.
First hand. Прямое кашемировое пальто со стойкой и карманами на талии. Зимнее, на ватине и с атласной, по-королевски бордовой подкладкой.



Second hand. Цього місяця протендентів на перешив було достатньо, але кастинг порізних причинах пройшов тільки рожевий трикотажний плед та підкладка від одного з претендентів на перешив. Це пальто-кокон теж зимове, зі спущиним рукавом та  накладними кишенями.

Second hand. В этом месяце претендентов на перешивку было достаточно, но кастинг по разным причинам прошли только розовый трикотажный плед и подкладка одного из претендентов на першивку. Это пальто-кокон тоже зимнее, со спущенным рукавом и накладными карманами.


Онлайн трансляція з моїй голови...  Але надіюсь, в перед новорічні дні життя перестане обертатись з такою швижкістю і я встигну проаналізувати минувше і народити нові ідеї для майбутнього року.

Онлайн трансляция из моей головы....Но, надеюсь, в предновогодние дни жизнь перестанет вращаться с такой скоростью и я успею проанализировать прошлое и родить новые идеи для будущего года.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Схожі пости:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...