Меню

неділю, 15 березня 2015 р.

First and Second hand. Маrch#1

Весна прийшла. А над головою хмурий дощовий ковпак так і тисне на голову, і заливає краплини за комір. А так хочеться тепла і сонця, щоб якнайшвидше одягнути березневі наряди. Бо цього місяця буду шити звичайні, але необхідні для мого серця речі з усіма улюбленими деталями. Це і будуть паролі березня.
---------------------------------------------------------------------------------
Spring has come. There’s dreary rain cap presses on the head and dropping by the collar. And all you want is warmness and sun to finally wear March outfits. For this month, I will make ordinary, but necessary for my heart things, with all my favorite details. This will be the passwords of the March.


               
First handКомбінезон з кишенями лісточками, потаємною застібкою і коміром на стійці. Давно чекав свого часу цей сірий в горошок відріз, от і дочекався. Але сталася прикрість, після теплової обробки він збігся, і от голову тепер ламаю над тим, як у нього "влізти".


Second hand. Цього місяця мій барахолочний улов багатий. Маю три сорочки, краватку і спідницю з чудесним синім орнаментом. І з цієї солянки я планую пошити костюм. Здоровий глузд присутній, тому розумію, що цільнокроєним йому неможливо стати. Відчуваю, що точити та доточувати буду часто, планується такий собі випадковий печворк)


1 коментар:

Схожі пости:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...