Меню

четвер, 4 грудня 2014 р.

First and Second hand. November#3. Finale

Життя біжить, спішить і закипає. І поки воно бурно б'є через край, я намагаюсь наверстувати згаяне в цьому потопі справ. Правда, із запізненням аж у три дні. Ключем цього місяця були зйомні деталі, малою кров'ю зробила все як обіцяла.
Зустрічайте! Костюм листопада і перепілки-бодігарди.

Жизнь
 бежит, спешит и закипает. И пока она бурно бьет через край, я стараюсь наверстывать упущеное в этом потопе дел. Правда, с опозданием аж на три дня. Ключом этого месяца были съемные детали, малой кровью сделала все как обещала.
Встречайте! Костюм ноября и перепелки-бодигарды.


First hand. Давно хотіла асиметричного чи то жекета, чи то блузу вільного силуету. Тепер маю (за кадром усміхненна мармиза). Та ще й з трійкою рукавичок і дуетом мішковинок (мармиза сяє). А все це щастя так схоже окраскою на перепелине пір'я (ширині усмішки заздрив би і сам Джим Керрі).

First hand. Давно хотела асимметричного не то жакета, не то блузку свободного силуэта. Теперь имею (за кадром довольная мордаха). Да еще и с тройкой перчаток и дуэтом мишковинок (мордаха сияет). А все это счастье так похоже окраской на перепелиные перышка (ширине улыбки завидовал бы и сам Джим Керри).



Second hand. Обіцяла на початку жіночні луки, з First hand все під контролем, але після слів найкритичнішої жінки планети Земля моєї мами: "Ох, ти так на хлопчика схожа!" (плеснувши в долоні від умиління), в мій мозк, до того точно переконаний, що костюм жіночний, закрадаються сумніви і ряд асоціацій з хлопчиками-сирітками, в коротеньких штанях і тісних туфлях. Раз так, подарую йому дім! Настінні картинки, килимок, стілець і лампу.

Second hand. Обещала в начале женственные луки, с First hand все под контролем, но после слов наиболее критичной женщины планеты Земля моей мамы: "Ох, ты так на мальчика похожа!" (хлопнув в ладоши от умиления), в мой мозга, до того точно убежденный, что костюм женственный, закрадываются сомнения и ряд ассоциаций с мальчиками-сиротками, в коротеньких штанишках и тесных туфлях. Раз так, подарю ему дом! Настенные картинки, коврик, стул и лампу.

І наостанок, я знаю про те, що ці штани неймовірно візуально збільшують мій зад. Але боятись нічого з окружністю 90см. І це приносить мені чудне задоволення.

И напоследок, я знаю о том, что эти штаны невероятно визуально увеличивают мой зад. Но бояться нечего с окружностью 90 см. И это приносит мне чудное удовольствие.


1 коментар:

Схожі пости:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...