Меню

пʼятницю, 30 січня 2015 р.

First and Second hand. December#3. Finale

Сьогодні дошила вже Січневі плаття із низько опущеною головою і сірковими очима, визнаю, що рівно МІСЯЦЬ тому повинна була викласти фото грудневих пальт, але святкові ритми і ледаче потягування на дивані не давали спокою. Розкаялась! А тепер про щастя і гордість, від яких розпирає вже місяць в нових пальтах із теплими руками. Чесно кажучи, ще ніколи не шила собі настільки доречних речей) Ну і коротенький флешбек, щоб освіжити в пам'яті, що ж я таки шила місяць назад.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Today the January dresses were finally finished. And with a head bow down and guilty eyes, admit that exactly a month ago should’ve put the photos of December coats, but holiday rhythm and lazy stretching on the couch were harassing. Repented! And now about happiness and pride which are bursting inside of me for a whole month in my new coats with warm hands. Honestly: never before I sewed more relevant things for myself. And a short flashback to brush up in memory what I had sewed a month ago.


First hand. Кашемірове пальто з атласною підкладкою і на ватіні. Пряме, з потайними кишенями та стійкою.




Second hand. Досі радію при згадці, як купила цей шерстяний плед за 7грн. З нього вийшло найкомфортніше пальто з усіх, які тільки у мене були: зі спущеними рукавами і на замку. З теплим об'ємним коміром та накладними кишенями. Не пальто, а мрія)

 


Ну а за фото, Юрку Положивцю, висловлюю подяку і вручаю медаль доблесті і лицарського серця! 

4 коментарі:

Схожі пости:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...