Меню

четвер, 22 січня 2015 р.

First and Second hand. january#1

Сьогодні вже плювала через плече, бо до болю все перегукується з минулим місяцем. Я надіюсь, що це вимальовується стиль, а не прийшов етап консервування. Досить штанів, хочеться вже щедрою рукою пустити по вітру спідницю з густими складами, але погодні умови не ті, тому цього місяця стримані і нещедрі плаття та тугі вузли, як символ, що час уже до роботи. А святковий мішок вже на тугій зав'язці.
First hand. Сукня з темно-сіро-синього відрізу шерсті, успадкованого від мами. Прямого крою, з потаємними кишеннями, довжиною міді і з дивним недокоміром-недошарфом. Немає поки назви йому, але вже є три варіації, як його в'язати.




Second hand. Цього місяця улов гуманітарочних речей скупуватий. Піджак з шерсті і домішок за 3грн і светр, який змусив йти на компроміс з совістю. Бо купила я його за 15грн (огого), щоб врятуватись від відчаю і нарешті почати шити.
Плаття планується коконоподібне, зі спущеним плечем, кишеннями і лісточкою. А ще з подовженою задньою частиною і з тим же недокоміром-недошарфом, який можна буде зав'язати на вузлик.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Схожі пости:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...