Меню

середу, 10 червня 2015 р.

5 НЕОБХІДНИХ РЕЧЕЙ СЕЗОНУ

Морщила брови, закочувала очі, і як тільки могла складала прогноз на наступний сезон про те, що ж необхідно мати цього літа) В мене залишилось два з половиною місяці. Або отримаю лаври і визнання (якщо так і правда станеться), або ж гірке усвідомлення, що синоптик з мене нікудишній)

Літо вже на носі, щоб не бути як стрекоза, і літо красне не проспівати, вже зараз потрібно скласти списки з життєво необхідними речами для душі і тіла.
Мій список вже написаний і чекає, коли навпроти пунктів з’являться перші пташечки. Ось такий:
1. плаття-сорочка і зустріч сходу сонця.
Плаття-сорочки - ідеальний варіант для прогулянок і відпочинку. Та ще й у цьому сезоні вони представлені в двох основних варіантах:  лаконічний крій та вибілені відтінки (Michaеl Kors), складні і декоровані(Marc Jacobs) . Той та інший стане вдалою обновою для цього літа. Оскільки вони повністю створюють образ, варто тільки підібрати аксесуари та взуття.
2. Напівпрозора вечірня спідниця  і концерт інструментальної музики.
Цього літа напівпрозорі спідниці повністю декоровані нашитими квітами та метеликами, перлинами та камінням, абстрактними об’ємними деталями. За всією цією навантаженістю прозорість самої спідниці практично не помітна. Важливо підібрати дуже спокійний та простий верх, щоб не переборщити. Як саме одягати можна підглянути знову у  Michael Kors
3. Зрізані плечі та прогулянка по Єлисейським полям.
Оголені плечі в денному гардеробі – неймовірно вдалий варіант для літа. Це собі можна дозволити тільки в жарку пору, і тільки в цей час Ви будете виглядати неперевершено і виважено (а не надто відверто). Як на мене, це набагато привабливіший варіант, ніж глибоке декольте. І найкращою варіацією на цю тему є сукні та блузи лаконічного крою та з довгим рукавом, наприклад як у Balenciga
4. Маленьке біле плаття і збір сухоцвітів на зиму
Маленьке чорне плаття - це вічно жива класика, але для жарких днів біле куди краще виглядатиме, погодьтеся. Цього сезону такі плаття були частими гостями на подіумах в десятках варіантів: з мереживом та гаптуванням (Valentino), зі складними підрізами (Louis Vuitton) і геть прості, ті що сягали майже підлоги(Givenchy),  та такі що ледь-ледь прикривали стегна (Isabel Marant).
5. Джинсовий total-look і ніч під зірками
Тут мова зовсім не про хіпстерські жилетки та рвані бойфренди, тепер total-look з деніму - це класичні костюми, сукні максі, брюки-кюлоти, спідниці та світшоти і навіть пальта. Все це одягається разом, повним комплектом, без зайвих відволікаючих деталей (як в Chloé)

Надіюсь, прочитавши це, Ви теж складете свій власний список, що зробити і як для цього одягнутись. Бо ж варіантів того і іншого є ціле море. Успіхів і вдалої реалізації!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Схожі пости:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...